Kad Bitlsi osvoje najmlađe: Koncertom u Kolarcu mališani se upoznali sa počecima rokenrola

U Kolarčevoj zadužbini održan je koncert TheBestBeat-a za najmlađe

Autor: Lena Sladojević
24.02.2024. 21:35
  • Podeli:

Kada i zašto se aplaudira, šta je program, ali i kako izgleda poželjno ponašanje na koncertu prve su lekcije koje je najmlađima preneo voditelj programa Miloš Milovanović. On im je uoči koncerta ispričao i istorijat Kolarčeve zadužbine.

Najbolja publika imala je samo reči hvale.

Posebno im je drago što je ovaj put bio koncert The Bestbeat-a, poznatog tribjut benda Bitlsi.

Bend koji postoji skoro dve decenije i koji nastupa širom Srbije i Evrope, obradovao je beograđane nekim od najvećih hitova benda Bitlsi.

UNA

"Srećom da su pesme Bitlsa toliko raskošne, to je jedno bogatstvo koje deca kao iskrena i čista publika lako usvajaju. Mi se trudimo da kroz taj odabir pesama sviramo, misli Bitlsi imaju ogromnu karijeru, tako da ovo što mi nudimo 45 minuta programa je naš izbor. Fokus na neke od najpozantijih hitova", kaže za UNU Damjan Rašić, član grupe The Bestbeat.

Osim starih vernih obožavatelja benda, tu je i podmladak.

Inače se ovi koncerti održavaju svake poslednje subote u mesecu. Program je raznovrstan i svakog meseca se predstavlja novi instrument, kompozitor, epoha ili muzički žanr. Novina ovog koncerta je onlajn kanal "Slušate Kolarac" koji se po prvi put emitovao za sve one mališane i roditelje koji nisu mogli da prisustvuju koncertu.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()