Nova tempirana bomba na auto-putu: Vožnja u mrklom mraku u suprotnom smeru na "Milošu Velikom"

U mraku se vide samo štop svetla auta koji juri

19.10.2023. 20:57
  • Podeli:
Tan2023-06-2719533672_6 obilaznica beograd bubanj potok miloš lazovic-649bd8c348c99.webp Foto: Tanjug/Miloš Lazović

Oprez za sve vozače na auto-putu Miloš Veliki. U mraku uočen vozač kako juri u suprotnom smeru brzinom većom od 120 kilometara na čas.

Kako je objavila agencija Rina na Instagramu, on je uočen na deonici od Ljiga do Čačka.

U mraku se vide samo štop svetla auta koji juri.

"Oprez za sve vozače na autoputu “Miloš Veliki”. U mraku uočen vozač kako juri u suprotnom smeru brzinom većom od 120 kilometara na čas na deonici od Ljiga do Čačka", navodi se na instagram profilu "rina".

Nije poznato da li je vozač automobila ušao u kontra smer slučajno ili "namerno", ali još jednom apelujemo na vozače da vode računa kako ne bi ugrozili svoj, ali i tuđi život.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()