Brnabić: Gašić nije odgovoran za tragediju u 'Ribnikaru', ni direktno, ni indirektno

Da je bilo načina da spreči tu tragediju, policija bi dala sve od sebe da je spreči, rekla je premijerka i dodala da upravo na primeru OŠ "Vladislav Ribnikar" sistem nije zakazao

22.06.2023. 13:30
  • Podeli:

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić nije odgovoran, ni direktno, ni indirektno, za to što se dogodilo u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je to rekla u Skupštini Srbije, gde je u toku rasprava o predlogu za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova, odgovarajući na pitanje poslanika liste "Moramo-Zajedno" Aleksandra Jovanovića Ćute.

"Ministar Bratislav Gašić baš nikave veze nema sa tim. Ništa nije pogrešio, ništa loše nije učinio, nikako nije odgovoran za to što se desilo – ni direktno, ni indirektno. Sve što je policija trebalo da uradi je uradila", rekla je Brnabić.

Da je bilo načina da spreče tu tragediju dali bi sve od sebe da je spreče, rekla je premijerka i dodala da je upravo na primeru OŠ "Vladislav Ribnikar" rekla da sistem nije zakazao.

Brnabić je podsetila da je škola ima školskog policajca, privatno obezbeđenje, pegagoga, psihologa i nadzor.

"Ne znam šta je MUP mogao još da uradi", rekla je Brnabić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()