Brnabić na skupu 'Srbija nade': Da pokažemo da je Srbija jedna i nedeljiva

'Srbija nade' je skup za sve građane, i one koje podržavaju predsednika Vučića i one koji ga ne podržavaju, poručio je Goran Vesić, dodajući da je Srbija zemlja svih nas

26.05.2023. 19:11
  • Podeli:
Ana Brnabić_Ana Brnabić_Foto Twitter @anabrnabic-6470e7e062096.webp Foto: Twitter / @anabrnabic

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić stigla je na skup "Srbija nade" na platou ispred Narodne skupštine. Sa premijerkom je došao i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

"Srbija nade! Sa porodicom i prijateljima", napisala je Brnabić na Tviteru i podelila fotografije. Premijerka je juče poručila da je važno da se pokaže jedinstvo.

"Da pokažemo da je Srbija jedna i da je nedeljiva i da niko ne može da deli ljude u Srbiji na lepe i pametne i sa druge strane na ružne i sendvičare - da to u Srbiji ne prolaazi. Srbija je jedna", rekla je Brnabić, uverene da će na skupu biti dosta ljudi koji se bore za pristojnu i normalnu zemlju, u kojoj svako ima pravo da kaže svoje mišljenje.

Vesić: Srbija želi da nastavi da napreduje

Na skupu "Srbija nade" će se čuti kako ćemo se razvijati ubuduće i obezbediti da Srbija postane još bolje mesto za život svih građana, poručio je ministar građevinarstva Goran Vesić. On je istakao da je cilj okupljanja da se pokaže da Srbija želi da nastavi da napreduje, da gradi puteve i pruge, da nastavlja da se razvija i bori za radna mesta.

"Srbija želi da živi, da rešava svoje probleme i da teška tragedija koja nam se dogodila treba da nas nauči kako da izađemo iz ove krize jači i snažniji”, rekao je Vesić, navodi se u stranačkom saopštenju.

"Srbija nade" je skup za sve građane, i one koje podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i one koji ga ne podržavaju jer, kako je naglasio, Srbija je zemlja svih nas.

Vesić je na skup došao sa grupom prijatelja i saradnika, među kojima je i pevačica Jelena Karleuša koja kaže da "kao javna ličnost ima moralnu obavezu da pošalje poruku ujedinjenja". 

Mali: Ujedinjeni i složni smo nepobedivi

Ministar finansija Siniša Mali kaže da je došao na skup "Srbija nade" da bi, kao i svi ostali, podržao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju bez podela.

"Došli smo da podržimo našeg predsednika i Srbiju i da pokažmeo koliko nam je stalo do normalne i pristojne Srbije i Srbije bez podela, i da pokažemo kako možemeo da budemo ujedinjeni i složni, jer je samo tada  Srbija nepobediva", rekao je Mali.

Poručio je da možemo da budemo ujedinjeni i da očekuje da se presednik obrati na taj način svim građanima.

"Moramo da idemo napred i krenemo dalje posle tragedija koje su nas zadesile. Ne smememo dozvoliti da nas bilo ko podeli, ne žleimo da budemo solidarni. Hoćemo da jedni druge podržimo i na današnjem skupu ćemo pokazati da smo svi jedna velika porodica i da se borimo za  našu lepu i uspešnu Srbiju. Ovo će biti najveći skup ikada. Kada naša deca kasnije budu pogledala jednog dana taj skup biće ponosni na nas", istkao je Mali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()