Dodik na skupu 'Srbija nade': Republika Srpska je zagledana u Srbiju

Skup 'Srbija nade' održava se u Beogradu, a građani su došli na skup iz svih krajeva Srbije, ali i regiona

26.05.2023. 20:03
  • Podeli:
Tan2023-05-2619591479_5 milorad dodik miloš milivojevic-6470f3e0bf6ad.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Republike Srpke Milorad Dodik obratio se okupljenim građanima na platou Narodne skupštine Republike Srbije na skupu "Srbija nade" gde je rekao da Srbija i Srbi danas tuguju zbog stradanja dece.

"Neki su pomislili da je Srbija slaba. Ali Srbija nije slaba, i večerašnje okupljanje govori da nismo slabi. Naša tuga je način da budemo još jači. I oni koji su okupili bulumentu koja je usmerena protiv države neće proći. Džabe Britancima i drugima što okupljaju satrape. Došao sam ovde da u ime Republike Srpske podržim snažnu, jaku i stabilnu Srbiju. Srbiju koju vodi Aleksandar Vučić", kazao je on. 

Srbija treba i mora da bude poštovana, Republika Srpska je zagledana u Srbiju, bila je poruka Dodika. 

"Mi smo jedan narod, srpski narod i da pokažemo svima da nema Bosanaca i Srbijanaca, već samo Srba. Mi želimo da živimo u miru, ali nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo više nego ikada sa braćom i sestrom na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez države, i tamo gde Srbi nemaju državu, nemaju ni slobodu! Živela Srbija, živela Republika Srpska", poručio je Dodik. 

Podsetimo, učesnici skupa su došli iz cele Srbije, iz Novog Sada, Niša, Paraćina, Prijepolja, Pančeva, Vranja, Kragujevca, Opova, Aleksinca, Novog Bečeja, kao i sa Kosova i Metohije.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()