Dodik posle skupa: Srbiji niko ništa ne može kada se ujedini

'Važno je da Srbija nema podela, ali nema sumnje da neki to žele. Naravno, Srbija trenutno tuguje, zbog nevine dece, koja nisu kriva. Iz ove tuge, proizilazi snaga, da Srbija i srpski narod budu jaki'

26.05.2023. 22:03
  • Podeli:
Milorad Dodik_Foto Reuters-64710fa105ef5.webp Foto: Reuters

Skup u Beogradu pod nazivom "Srbija nade" bio je "veličanstven", izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i dodao da je pokazao da "Srbiji niko ništa ne može kada se ujedini".

"Skup je bio masovan, pun energije. Građani su sve vreme na pljusku ostali, da budu deo jedinstvenog programa", rekao je Dodik.

On je ocenio da ni nevreme ni kiša ne mogu ništa "kada se Srbija ujedini", prenosi RTRS.

"Važno je da Srbija nema podela, ali nema sumnje da neki to žele. Naravno, Srbija trenutno tuguje, zbog nevine dece, koja nisu kriva. Iz ove tuge, proizilazi snaga, da Srbija i srpski narod budu jaki", rekao je on.

Komentarišući današnje događaje na severu Kosovu i Metohiji, on je rekao da su potezi kosovske policije neprihvatljivi.

"Zamislite da su priznati izbori na severu Kosmetu, a izašlo tri odsto građana i oni kažu da je to u redu. Još sprovode i silu, nad ogromnom masom ljudi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras vrlo jasno rekao da niko neće oterati Srbe, a da će svaki pokušaj nasilja da se njima nanese zlo će biti osuđen", rekao je Dodik.

  • Podeli: