Još jedan Srbin uhapšen na KiM: Nakon hapšenja sproveden u Prištinu

Razlog hapšenja Z.K. još uvek nije poznat.

20.09.2023. 15:06
  • Podeli:
Kosovska policija Tanjug Dejan Simicevic-6472474640e2d.webp Foto: Tanjug/Dejan Simicevic

Još jedan Srbin, Z.K. uhapšen je danas u Prilužju, a nakon hapšenja Kosovska policija sprovela ga je u Prištinu, prenosi Blic.

On je uhapšen tako što su ga, kako saznajemo, radnici KEDS pozvali da izađe ispred kuće, gde su ga čekali pripadnici Kosovske policije.

Razlog hapšenja Z.K. još uvek nije poznat.

Prethodno je danas u prepodnevnim časovima u Severnoj Mitrovici uhapšen Ilija Elezović čije je hapšenje potvrdio njegov sin Nikola, a u Zvečanu D.M, koji je bivši pripadnik Kosovske policije.

Kancelarija za KiM obezbedila je advokate uhapšenim Srbima.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()