Kosovska policija pronašla četvrto telo kod Banjske

Beživotno telo pronađeno je na oko 1,5 kilometara od mesta sukoba

25.09.2023. 14:20
  • Podeli:
kosovska policija AP PhotoVisar Kryeziu Tanjug-6510791f1d982.webp Foto: AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug

Kosovski tužilac Naim Abazi rekao je da je kod Banjske pronađeno još jedno telo, čime je broj žrtava kod tog mesta, uključujući i pripadnika kosovske policije, porastao na pet, javlja prištinski portal "Koha".

Abazi je, takođe, rekao da je nedaleko od mesta obračuna policije i napadača otkriveno još jedno vozilo.

Beživotno telo pronađeno je na oko 1,5 kilometara od mesta sukoba, prenosi RSE.

"Pokušavamo da ga identifikujemo jer u ovom trenutku nije imao nikakva identifikaciona dokumenta kod sebe", rekao je Abazi.

Kosovske vlasti su u nedelju saopštile da su u policijskoj akciji ubijena trojica napadača, dok je šest osoba uhapšeno. U sukobu je ubijen i jedan kosovski policajac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()