Lajčak se sastao sa Bisljimijem u Briselu: Počele pripreme za 14. septembar

Naredni sastanak Beograda i Prištine održaće se 14. septembra u Briselu.

06.09.2023. 21:59
  • Podeli:
miroslav lajčak besnik bisljimi twitter @MiroslavLajcak-64f8da36d1399.webp Foto: Twitter/@MiroslavLajcak

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da je sa glavnim pregovaračem Prištine Besnikom Bisljimijem imao dug i suštinski razgovor u pripremi sastanka na visokom nivou sledeće nedelje.

"Hvala zameniku premijera Bisljimiju Bensiku za sastanak u Briselu danas", napisao je Lajčak na platformi X (Tviter). 

On je istakao da je tokom razgovora njihov glavni fokus bio na tome kako unaprediti normalizaciju odnosa Beograda i Prištine.

Podsetimo, naredni sastanak Beograda i Prištine održaće se 14. septembra u Briselu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()