Mediji u Prištini: Šestoro napadača ranjeno, privedeni u policijsku stanicu u južnom delu Mitrovice

Svečlja je rekao da su u akciji u Banjskoj ubijena trojica napadača, dok je šest osoba uhapšeno.

24.09.2023. 19:55
  • Podeli:
kosovska policija banjska AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug-651077fee7101.webp Foto: AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug

Prištinski mediji objavili su večeras snimak ispred policijske stanice u južnom delu Kosovske Mitrovice na kome se vidi privođenje osoba od strane specijalnih jedinica tzv. kosovske policije.

Kako mediji navode, u pitanju je jedna od naoružanih osoba koja je danas uhapšena u manastiru Banjska.

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja izjavio je da je kosovska policija tokom današnje akcije na KiM otkrila veliku količinu naoružanja.

"Pripreme su bile za masovni napad na kosovsku policiju i kosovske institucije“, rekao je on.

Svečlja tvrdi da je reč o terorističkoj grupi sačinjenoj iz više kriminalnih grupa, ali je dodao i da su neki identifikovani kao pripadnici civilne odbrane, prenosi Koha.

On je rekao da su u akciji u Banjskoj ubijena trojica napadača, dok je šest osoba uhapšeno.

Svečlja je dodao da se nastavlja akcija policije u potrazi za napadačima.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()