'Nastaviće se sa ulaganjem u razvoj srpske policije': Bratislav Gašić posetio Policijsku stanicu Bela Crkva

Ministar Gašić je tokom ove posete u Kulturno-prosvetnom centru prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 60 godina od formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi

16.09.2023. 14:56
  • Podeli:
Gašić MUP-6505a5eeed77c.webp Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas, prilikom posete Policijskoj stanici u Beloj Crkvi, da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu, kao i da će se nastaviti sa ulaganjem u razvoj i jačanje srpske policije. 

"Naši policajci spremni su da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije. Njihovi rad i požrtvovanost čine život naših građana sigurnijim i to je ono na šta sam, kao ministar unutrašnjih poslova, ponosan", istakao je Gašić. 

Ministar je dodao da je zadatak MUP-a da u narednom periodu nastavi sa unapređenjem uslova za rad policajaca i podizanju kapaciteta policije, kroz obuke i obrazovanje, saopšteno je iz ministarstva. 

Najavio je i renoviranje ove policijske stanice u narednom periodu.

"Rezultati policijskog rada odražavaju se na poverenje naših građana koje je za nas od velikog značaja jer zajedničkim radom doprinosimo većoj bezbednosti, naročito u lokalnim zajednicama", poručio je ministar.

Gašić je naglasio značaj koji će na jačanje sigurnosti dece imati i projekat "Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo", koji će se u svim osnovnim školama sprovoditi tokom cele školske godine.   

Ministar Gašić je tokom ove posete Beloj Crkvi u Kulturno-prosvetnom centru prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 60 godina od formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi i sa predstavnicima ove opštine razgovarao o daljem unapređenju saradnje policije i lokalne samouprave. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()