Oglasio se Šešelj: Na beogradske izbore SRS izlazi ponovo sa SNS

Šešelj je kazao da bi izbori bili održani 28. aprila, da se on pitao

11.03.2024. 15:22
  • Podeli:
vojislav šešelj Amir HamzagicATAImages-655f182aa6380.webp Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da će ta stranka i na ponovljenim beogradskim izborima izaći na zajedničkoj listi sa Srpskom naprednom strankom, prenosi Beta.

Komentarišući odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se beogradski izbori održe 2. juna, Šešelj je kazao da bi ti izbori bili održani 28. aprila, da se on pitao.

"SRS će na predstojećim izborima nastupiti na zajedničkoj listi sa SNS, SPS i drugim strankama. Da sam se ja pitao ti izbori bi bili održani 28. aprila", rekao je Šešelj.

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je ranije da će ta stranka na novim izborima u Beogradu nastupiti zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()