'Pokazali ste operativnu sposobnost i visok stepen morala': Dodik čestitao Vojsci Srbije na uspešno izvedenoj vežbi

Dodik je čestitao vojsci na uspešno izvedenoj vežbi Vihor 2024, navodeći da je pokazala operativnu sposobnost i visok stepen morala

19.04.2024. 13:56
  • Podeli:
milorad dodik, dan policije republike srpske, 4 april 2024 - foto Srna Borislav Zdrinja (4)-660ea22a267d5.webp Foto: Srna/Borislav Zdrinja

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas, posle Združene taktičke vojne vežbe koja se održala na Pešteru, da Srbija pokazuje sposobnost da napreduje na svim poljima, pa tako i na polju odbrane i osposobljavanja Vojske Srbije.

Dodik je čestitao vojsci na uspešno izvedenoj vežbi, navodeći da je pokazala operativnu sposobnost i visok stepen morala.

"Veoma je važno da i mi iz Republike Srpske znamo i posmatramo sposobnosti koje ovde pokazuje Vojska Srbije, da očuva Srbiju, njen teritorijalni potencijal i integritet i obezbedi slobodu za koju se svi zalažemo". rekao je Dodik.

Dodao je da Srbija pokazuje sposobnost da na svim poljima napreduje i da nije ni segment odbrane i osposobljavanja vojske zapostavljen.

"Današanja vežba to najbolje govori i mislim da sveopšti napredak koji Srbija pokazuje može da raduje sve ljude i građane Srbije i nas u Republici Srpskoj", naveo je Dodik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()