Srbin iz Zvečana izašao na slobodu: Saslušan, pa pušten

Nakon hapšenja posle podne, M.Š. je saslušan u policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici.

09.10.2023. 20:25
  • Podeli:
zvecani_kosovo-6470c943640e3.webp Foto: Anadolija

Srbin M.Š, koji je danas uhapšen u Zvečanu, pušten je na slobodu, potvrdio je za Kosovo onlajn zamenik direktora kosovske policije za region sever Veton Eljšani.

Nakon hapšenja posle podne, M.Š. je saslušan u policijskoj stanici u južnoj Mitrovici.

Eljšani je rekao da su ga uhapsili pripadnici jedinice za teška krivična dela.

Iako je najavio da će se posle saslušanja znati više detalja, Eljšani je, potvrđujući vest o puštanju na slobodu, rekao da ne može da precizira zbog čega je Srbin priveden, kao i da li mu se i šta stavlja na teret.

Policija je saopštila da je Srbin bio "sproveden na informativni razgovor sa pripadnicima jedinice za teška krivična dela iz Prištine".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()