Vučević: Potencijalna rekonstrukcija vlade na proleće, razgovarao sam sa Vučićem

Logično je da se rekonstrukcijom vlade bavi kada se i obeležava godinu dana od njenog formiranja, osim ako neko "ne napravi faul", rekao je premijer

23.10.2024. 16:17
  • Podeli:
miloš vučević, 23 okt 2024 - TANJUG NENAD MIHAJLOVIĆ (3)-671904cfdc0cc.webp Foto: TANJUG/NENAD MIHAJLOVIĆ

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će se pitanje eventualne rekonstrukcije njegovog kabineta razmatrati na proleće, kao i da se o tome konsultovao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vučević je, nakon zajedničke sednice Vlade Srbije i Vlade AP Vojvodine, na novinarsko pitanje o tome hoće li biti rekonstrukcije vlade i da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao tu ideju, kao i da li su ministri osbiljno shvatili njegovu nameru, rekao da ništa ne govori napamet.

"Više puta sam o tome pričao sa predsednikom koji mi je dao mandat za sastav vlade. Ovo nije mesto gde ćemo da pričamo o rekonstrukciji", rekao je Vučević.

On je dodao da je logično da se rekonstrukcijom vlade bavi na proleće, kada se ujedno i obeležava godinu dana od njenog formiranja, osim ako neko, kako je rekao, "ne napravi faul".

"Bio to premijer ili bilo ko od ministara. Najviše volim one što ne veruju da može doći do rekonstrukcije. U političkoj istoriji Srbije ima dosta onih koji nisu verovali da mogu da budu zamenjeni", zaljučio je Vučević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()