Vučić informisao Dodika o Briselskom dijalogu

Dvojica lidera su imala sastanak

28.02.2023. 16:40
  • Podeli:
dodik vučić instagram buducnostsrbijeav-63fe2033b32bc.webp Foto: Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Kako je naveo Vučić, informisao je Dodika o Briselskom dijalogu.

"Uvek prijateljski razgovor sa predsednikom Srpske Miloradom Dodikom. Dogovaramo se oko mnogih projekata i informisao sam predsednika Dodika o Briselskom dijalogu. Takođe, predsednik Dodik je mene upoznao sa situacijom u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini",  objavio je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Dodik je danas učestvovao na tribini "Srpska se brani i u Srbiji", a večeras će prisustvovati svečanom prijemu u Domu Vojske Srbije povodom Dana Republike Srpske i 28. februara, dana kada je proglašen prvi Ustav Republike Srpske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()