Vučić: Mi smo spremni za izbore već od 17. decembra

Biće zajedno i parlamentarni i beogradski i pokrajinski, i u još nekim opštinama, napomenuo je predsednik Srbije

28.09.2023. 08:59
  • Podeli:
vučić skoplje rade prelić tanjug-64ff04b2cce0b.webp Foto: Rade Prelić/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je sinoć o događajima u Banjskoj, o tome kako Beograd da zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji, ali i o tome kada će i koji izbori da budu održani.

Povodom zahteva dela opozicije za održavanje izbora, kaže da je prihvatio njihovu ideju u potpunosti.

“Mi smo spremni za izbore već od 17. decembra“, poručuje Vučić precizirajući da izbori mogu biti održani i tog dana.

Biće zajedno i parlamentarni i beogradski i pokrajinski, i u još nekim opštinama, napominje Vučić.

“U većini ne, ali u još nekim opštinama svakako. Ja sam danas razgovarao sa Aleksandrom Šapićem, dogovorili smo se i kako će da se predstave rezultati za Beograd, on će voditi najverovatnije tu listu. To je predlog Miloša Vučevića, predsednika SNS-a", najavio je Vučić.

Upitan da li će biti na listi SNS-a, kaže da će biti ako to od njega budu tražili.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()