"Zapadni Balkan i EU": Počeo susret lidera regiona u Skoplju

Sastanku prisustvuju i Gert Jan Kopman i Džejms O'Brajan

22.01.2024. 10:05
  • Podeli:
vučić rama kovačevski insstagram buducnostsrbije av-6429a5ce29ae3.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Panel diskusijom lidera regiona u Skoplju danas je počeo skup "Zapadni Balkan i EU". 

Diskusiji prisustvuju premijer Severne Makedonije Dmitar Kovačevski, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Crne Gore Milojko Spajić, premijer Albanije Edi Rama, premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti

Sastanku prisustvuje i generalni direktor Direktorata EK za susedstvo i pregovore o proširenju Gert Jan Kopman i pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Džejms O'Brajan.

Putem video poruke prisutnima će se obratiti i predsednica Saveta ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()