Završena blokada auto-puta kod Sava centra u organizaciji dela opozicije

Taj deo autoputa bio je blokiran od 18.00 časova kada su predstavnici dela opozicije zaustavili saobraćaj sa oko 30 vozila

30.06.2023. 20:24
  • Podeli:
blokada autoput una-649f1da889dad.webp Foto: UNA

Blokada autoputa kod Sava centra u organizaciji dela opozicije u okviru protesta "Srbija protiv nasilja" završena je večeras u 20.00 sati, a saobraćaj je normalizovan u oba smera.

Taj deo autoputa bio je blokiran od 18.00 časova kada su predstavnici dela opozicije zaustavili saobraćaj sa oko 30 vozila.

Oni su ispred Sava centra stigli u dve kolone iz pravca od Šimanovaca ka Nišu i od Bubanj potoka ka Beogradu odakle su posle 16.00 časova organizovali usporenu vožnju duž međunarodne saobraćajnice E-75.

U protestu su učestvovali kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović, Biljana Stojković i Aleksandar Jovanović Ćuta, potrpedsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, poslanici DS Srđan Milivojević i Tanja Manojlović, Radomir Lazović i Đorđe Pavićević iz Zeleno levog fronta, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

Blokada autoputa kod Temerinske petlje održana je večeras i u Novom Sadu, a završena oko 19.30 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()