Advokat izrešetan ispred tržnog centra: Ovo su detalji stravičnog zločina u Skoplju

Privedene su dve osobe

20.08.2024. 13:22
  • Podeli:
makedonska policija profimedia-0567183963-66c47c29405fb.webp Foto: Profimedia

Makedonska policija traga za licem koje se sumnjiči da je umešano u ubistvo ispred tržnog centra Mavrovka u Skoplju.

Kako javljaju pojedini mediji, ubijen je advokat V. E., a policija je već privela dve osobe, dok se za trećom traga.

Prema pisanju lista Sloboden Pečat, žrtva je likvidirana pred suprugom.

Advokat je izrešetan na parkingu, a navodno su ubice potom iz njegovog automobila uzeli više stvari, među kojima navodno i laptop.

"Policija je odmah po dojavi preduzela neophodne mere i blokirala deo grada. Usledio je pretres više lokacija i inspekcija vozila, a u akciju su bile uključene specijalne jedinice policije, helikopteri i dronovi. U opštini Čair uočeno je jedno vozilo, koje je pokušalo da pobegne, a putnici su pružali otpor i koristili vatreno oružje. Tom prilikom uhapšeno je jedno lice", naveli su iz policije.

Kako su istakli, u međuvremenu je uhapšena još jedna osoba.

"Poznat je identitet za trećim osumnjčenim koji je u bekstvu", naveli su iz policije.

U ovom trenutku motiv ubistva nije poznat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()