Čestitka iz Banjaluke: Da Pesah svim Jevrejima donese zdravlje i radost

Predsednik Srpske poželeo je Jevrejima da praznik proslave u krugu porodice i prijatelja, negujući tako tradiciju i sećanje

22.04.2024. 08:21
  • Podeli:
Tan2023-12-3009102760_3 milorad dodik AP PhotoRadivoje Pavicic-6590054d19e11.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Radivoje Pavicic

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je jevrejskim opštinama i svim Jevrejima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini veliki praznik Pesah.

"Upućujem iskrene čestitke svim Jevrejima u Republici Srpskoj i BiH sa željom da Pesah, veliki jevrejski praznik slobode, tolerancije i spasenja proslavite u krugu porodice i prijatelja, negujući tako tradiciju i sećanje", naveo je Dodik u čestitki.

Predsednik Srpske poželeo je Jevrejima da Pesah s početkom ovog proleća svima donese dobro zdravlje, radost i neizmernu sreću.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()