Detalji horora u Sarajevu: Detaljno isplanirao ubistvo supruge, kupili alat da se reše tela

Nermina Ravlić pronađena je na sedmom spratu solitera u naselju Pofalići u Sarajevu

30.06.2024. 08:37
  • Podeli:
bosanska policija, bosansko-hercegovačka policija - shutterstock-666731aa3314a.webp Foto: Shutterstock

Latif Jašarević, koji je osumnjičen za pomaganje Goranu Ravliću posle ubistva Nermine Ravlić, u policiji se branio ćutanjem, potvrdio je advokat Omar Mehmedbašić, koji zastupa Jašarevića.

Nezvanično se saznaje da je žena ubijena udarcima motkom.

Jašareviću se na teret stavlja da je s Ravlićem išao u kupovinu alata i oruđa s kojim su planirali da se reše tela, što mu je, kako se nezvanično saznaje, Ravlić i saopštio.

Kada je za to saznao, nezvanično se saznaje da je deo alata i oruđa platio vlastitim novcem, kako Goran Ravlić, koji se tereti za ubistvo svoje supruge Nermine Ravlić, ne bi bio otkriven.

Podsetimo, ubijena žena Nermina Ravlić pronađena je na sedmom spratu solitera u naselju Pofalići u Sarajevu.

Za njeno ubistvo osumnjičeni su njen suprug Goran Ravlić i svekrva Ledžiba Ravlić, te pomagač Latif Jašarević.

Telo žene danima je bilo u stanu, a da je ubijena saznalo se kada je porodica alarmirala policiju jer im se danima nije javljala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()