Dodik Durakoviću: Ideja o samostalnosti Republike Srpske ne može da "izlapi"

Predsednik Republike Srpske oglasio se na svom Tviter nalogu

24.04.2023. 15:10
  • Podeli:
milorad dodik twitter-63fe17f96ae2b.webp Foto: Twitter @MiloradDodik

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je Ćamilu Durakoviću da ideja o samostalnoj Republici Srpskoj ne može da izlapi, kako on to kaže, jer za nju živi najmanje milion Srba u Srpskoj.

Upitan da prokomentariše izjavu Durakovića da Dodikove, kako je rekao, političke avanture uvek izlape i da je predsednik Republike očajan zbog ulaska Srpske u finansijsku krizu, on u izjavi za Srnu kaže da je Ćamil Duraković izabrao da razgovaraju posredstvom medija, da nije - imao je i ima priliku da se uveri da mantra o propasti Republike Srpske traje koliko traje i Republika Srpska, koja samo što propala nije, a nikako da propadne.

"Duraković je potpredsednik Republike Srpske, dobro bi bilo da se informiše u svojoj Republici, a ne po FBiH i propalim političko medijskim projektima u Federaciji", napisao je Dodik na Tviteru.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()