Dodik: Izlazimo na izbore, ali i dalje ne priznajemo Šmita

"Ovo nije priznavanje bilo kakve odluke Šmita. Idemo dalje sa usvajanjem Izbornog zakona Srpske", rekao je Dodik.

21.05.2024. 15:11
  • Podeli:
Tan2024-04-1120112040_4 milorad dodik foto strahinja aćimović-6648e2f24f9a6.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da se vladajuća koalicija u Republici Srpskoj usaglasila da sugeriše svim partijama u koaliciji da donesu pojedinačne odluke i izađu na izbore.

"To je odluka koja je pod moranje zato što je scenario za koji znamo, a to je da su se međunarodni faktor i opozicija dogovorili da će provesti izbore pod bilo koju cenu i nastojati da ih implementiraju. To moramo da sprečimo, a to ćemo uraditi našim izlaskom na izbore. Ovo nije priznavanje bilo kakve odluke Šmita. Idemo dalje sa usvajanjem Izbornog zakona Srpske", rekao je Dodik.

On je istakao da ne žele da dozvole opoziciji da "rasturi Republiku Srpsku".

"Nećemo dozvoliti da se skrnavi Srpska",  rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je opozicija juče, nepojavljivanjem na sastanku predstavnika političkih partija sa sedištem u Srpskoj, koje imaju poslanike u Parlamentu i odbornike u skupštinama gradova, poručila da je njihov stav da žele izaći na izbore.

On je rekao da će vladajuća koalicija pokazati da će dobiti izbore i najavio odličan rezultat.

"Pozivam javnost da se otkloni od opozicije i da im ne daje poverenje", rekao je Dodik.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()