Dodik kosio travu pored puta: Ovo je poslednji put da radim tuđi posao

Dodik je objavio i video snimke kako oštri kosu

29.06.2023. 17:03
  • Podeli:
Dodik yt-649d9d3dd2616.webp Foto: Youtube/Printscreen/@RTRSvijesti

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odlučio je da pokosi travu izraslu pored puta od Banjaluke do Klašnica kako bi taj prostor bio uredan i čist, pošto to, kako kaže, nisu uradili nadležni.

“Već sam intervenisao kod nadležnih da ovaj prostor bude uredan, čist i pokošen. Pošto verujem da se oni ugodno odmaraju, odlučio sam da sve sam pokosim! Ovo je poslednji put da radim njihov posao“, napisao je Dodik na svom Tviter nalogu.

Dodik je objavio i video snimke kako oštri kosu i na iznenađenje mnogih učesnika u saobraćaju kosi izraslu travu na zapadnom tranzitu u Banjaluci, na raskrsnici za naselje Šargovac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()