Dodik oštro osudio pokušaj ubistva Trampa

Predsednik Srpske mu je naravno poželeo brz oporavak

14.07.2024. 10:11
  • Podeli:
dodik AP PhotoArmin Durgut tanjug-664f6fe36dc16.webp Foto: AP PhotoArmin Durgut Tanjug

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oštro je osudio pokušaj ubistva predsedničkog kandidata i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

"Želim mu brz oporavak i ispunjenje svih budućih ambicija. Nasilje nikada ne bi trebalo da bude odgovor na bilo koji politički stav", naveo je Dodik na mreži X.

Tramp je povređen kada je na njega pucano na njegovom mitingu u Batleru, u Pensilvaniji, a naoružani napadač i jedan posetilac skupa su ubijeni,  dok su dve osobe teško povređene, saopštila je Tajna služba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()