Dodik sa pripadnicima SAJ-a: Republika Srpska je sigurna

Ova jedinica je organizovana u skladu sa evropskim standardima specijalnih jedinica policije

24.07.2024. 20:11
  • Podeli:
milorad dodik sa pripadnicima SAJ policije republike srpske - 24 jul 2024 - foto Srna-66a11cc19f6a8.webp Foto: Srna

Republika Srpska je sigurna, poručio je danas predsednik Srpske Milorad Dodik na platformi Iks, uz objavljenju fotografiju na kojoj je sa pripadnicima SAJ-a.

Reč je o pripadnicima elitne Specijalne antiterorističke jedinice Policije Republike Srpske.

"Republika Srpska je sigurna!", napisao je Dodik.

Ova jedinica je organizovana u skladu sa evropskim standardima specijalnih jedinica policije, tako da njena struktura i brojno stanje omogućavaju kvalitetnu obuku i visoku operativnost u izvršavanju namenskih zadataka.

SAЈ-om od 2018. godine rukovodi Goran Balaban.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()