Dodik uputio saučešće Srbiji povodom masovnog ubistva u Mladenovcu

Poruka je da nađemo snage u ovim teškim danima

05.05.2023. 10:34
  • Podeli:
milorad-dodik02-reuters.jpg Foto: Reuters

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom ubistva koje se dogodilo danas u selima kod Mladenovca.

On je napisao da je sa nevericom primio vest o napadu i ubistvima nedužnih meštana u selima kod Mladenovca i poručio da kao narod i društvo moramo da nađemo adekvatan odgovor da se takve tragedije ne ponavljaju i da  se obezbedimo stabilno i mirno okruženje za život, saopšteno je iz Dodikovog kabineta.

"U danu kad u Republici Srpskoj i Srbiji oplakujemo nevine žrtve iz beogradske škole, zadesila nas je nova tragedija. Vama i porodicama ubijenih upućujem najiskrenije saučešće uz poruku da nađemo snage u ovim teškim danima. Povređenima želim brz oporavak", napisao je Dodik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()