Državljanin Srbije uhapšen na aerodromu u Tivtu zbog pljačke

Sumnja se da je M.M. (25) državljaninu Austrije ukrao 4.700 evra i bankovnu karticu

17.08.2023. 15:53
  • Podeli:
Crnogorska policija_Foto Twitter @PolicijaCG-645a3b14bc028.webp Foto: Twitter / PolicijaCG

Crnogorski MUP je saopštio da je na aerodromu u Tivtu uhapšen 25-godišnji državljanin Srbije zbog sumnje da je opljačkao državljanina Austrije, prenosi RTS.

Sumnja se da je M.M. (25) državljaninu Austrije ukrao 4.700 evra i bankovnu karticu, saopštio je crnogorski MUP.

Krađu je 16. avgusta prijavio državljanin Austrije, koji je u prijavi naveo da mu je 14. avgusta na izlaznom gejtu za međunarodne letove na Aerodormu "Tivat", iz novčanika koji se nalazio u rancu, otuđen novac u iznosu od 4.700 evra, kao i bankovna kartica.

Policija je brzo identifikovala mogućeg počinioca i za istim je raspisana lokalna potraga, nakon čega je 16. avgusta u 15 časova, prilikom kontrole na graničnom prelazu Aerodrom "Tivat", uhapšen M. M.

On se tereti da je iskoristio nepažnju oštećenog i iz ranca uzeo novčanik iz kojeg je otuđio pomenuti novac i bankovnu karticu, pa je novčanik vratio u ranac i odustao od zakazanog leta, posle čega se udaljio u pravcu Bara, a u Osnovnom tužilaštvu u Kotoru to delo je kvalifikovano kao teška krađa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()