Duboko poštovanje i zahvalnost: Dodik čestitao Dan policije Republike Srpske

Ovaj datum podseća na važnost mira i slobode, kada se obeležava sećanje na sve one koji su se borili za te vrednosti

03.04.2024. 15:00
  • Podeli:
obeležavanje dana policije republike srpske 4 aprila - 3 april 2024 - foto Srna-660d5268b19f6.webp Foto: Srna

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je 4. april - Dan policije Republike Srpske, ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske.

"Povodom Dana policije Republike Srpske, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, vama i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske, želim da čestitam dan obeležavanja njihove službe i posvećenosti", poručio je Dodik.

Istakao je da MUP Srpske profesionalnim radom uspešno obavlja zadatke u borbi protiv svih bezbednosnih pretnji i potvrdio da je MUP jedan od ključnih činilaca i nezamenjiv deo bezbednosnog sektora Republike Srpske.

"Ujedno, negujući dugogodišnje tradicije i prateći savremene tokove, danas se svrstavate u red vrhunski organizovanih službi bezbednosti", naveo je Dodik.

Istakao je da ovaj datum podseća na važnost mira i slobode, te sećanje na sve one koji su se borili za te vrednosti.

"Svim pripadnicima policije koji su utkali svoje živote u temelje Republike Srpske odajemo posebno počast i izražavamo svoje duboko poštovanje i zahvalnost. Želim vam srećan Dan policije, profesionalne uspehe, mnogo lične i porodične sreće i da nam se Republika Srpska razvija, da je svi zajedno čuvamo za buduće generacije", naveo je Dodik.

Dan policije Republike Srpske svim pripadnicima MUP-a Srpske čestitali su i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković, predsednik NSRS Nenad Stevandić, ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenad Nešić i drugi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()