Knežević: Da li bi Đukanović za premijersku funkciju poništio odluku o priznanju Kosova?

Najpre je Nikolić pozvao Kneževića da, kako je naveo, "trepne dva puta ako je otet"

29.11.2023. 10:28
  • Podeli:
milan knežević, 30 okt 2023 - foto Tanjug Media biro-65670377baf73.webp Foto: Tanjug/Media biro

Poslanik koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević poručio je kolegi iz opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Milošu Nikoliću da pita bivšeg crnogorskog predsednika i bivšeg lidera te stranke Mila Đukanovića da li bi za premijersku funkciju poništio odluku o priznanju samoproglašenog Kosova.

Najpre je Nikolić pozvao Kneževića da, kako je naveo, "trepne dva puta ako je otet".

"Miloše, jesi li mi se to prepao da su me oteli 'kavčani' i Veljko Belivuk da prave Karađorđevu od mene? Ako stigneš, pitaj Mila Đukanovića da li bi poništio odluku o priznanju Kosova u zamenu za premijersku funkciju", napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks.

Do ove prepiske na društvenoj mreži došlo je nakon što je Knežević, koji je lider Demokratske narodne partije, u skupštinskoj raspravi pre dva dana rekao da nikada neće priznati nezavisnost "Kosova", ni ako bi to bio uslov da bude ministar.

"Ako je uslov da budem ministar u bilo kojoj vladi, ne u ovoj 44. nego u 45. ili 726. da priznam tzv. državu Kosovo, ja idem u Zetu da sadim paradajz, jer mi je miliji obraz", rekao je Knežević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()