Krenuli na skup 'Srpska te zove': Autobusi iz Trebinja, Vlasenice, Zvornika i Bratunca idu ka Banjaluci

Veliki narodni miting biće održan na banjalučkom Trgu Krajina

18.04.2024. 13:52
  • Podeli:
banjaluka_una - turizam-1663953538813.webp Foto: UNA

Građani Trebinja jutros su organizovano krenuli u Banjaluku na veliki miting pod nazivom "Srpska te zove".

Sa građanima je i gradonačelnik Mirko Ćurić.

Veliki narodni miting biće održan na banjalučkom Trgu Krajina sa kojeg će jasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gde i kakve odluke donosili.

Na miting u Banjaluku organizovano je krenulo i oko 350 Vlaseničana, a jutros su krenuli i građani Bratunca.

Četiri autobusa krenula su iz kruga bivše kasarne iz Trebinja. Među putnicima nekadašnji borci, ratni vojni invalidi, omladina, ali i penzioneri. Nije im kažu teško putovati osam sati u jednom pravcu jer Srpska zove.

Oni nose transparente "Trebinjci brane otadžbinu".

Članovi boračkih udruženja i organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata i drugi građani Zvornika krenuli su u Banjaluku na veliki miting "Srpska te zove".

Sa Autobuske stanice Zvornik krenulo je 12 autobusa i veliki broj automobila.

Sa Zvorničanima su krenuli i gradonačelnik i zamenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović i Miloš Tomić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()