Poslednji podaci CIK BiH: SNSD ostaje najuticajnija stranka u Skupštini grada Banjaluke

Na drugom mestu je PDP, treća je Socijalistička partija, a četvrta Ujedinjena Srpska

07.10.2024. 11:09
  • Podeli:
milorad dodik peter sijatro snsd-670110f68900e.webp Foto: SNSD

Najveća partija u Skupštini grada Banjaluka, ostaje SNSD, koji je prema najnovijim podacima Centralne izborne komisije BiH, osvojio 11.234 glasa, što je 33,79 odsto od ukupnog broja glasova, nakon obrađenih 89 biračkih mesta.

Na drugom mestu je PDP, njih je podržalo 7.089 Banjalučana, odnosno 21,32 odsto ukupnih glasova.

Na trećem mestu je Socijalistička partija, dok je na četvrtom Ujedinjena Srpska.

Ovo su najnoviji podaci koje je CIK BiH objavila na svojoj veb stranici, a na osnovu 91,35 odsto obrađenih biračkih mesta za izbor gradonačelnika i načelnika gradova i opština.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()