Poznata imena 'škaljaraca' poginulih u eksploziji na Cetinju: Među povređenima slučajna prolaznica

Dve osobe stradale su jutros u eksploziji koja se jutros oko 9 sati dogodila kod Sportskog centra na Cetinju.

20.06.2024. 11:44
  • Podeli:
cetinje eksplozija crnogorska policija screenshot FB@RTCG-6673f9b0c6590.webp Foto: Screenshot FB@RTCG

U stravičnoj eksploziju na cetinju stradali su pripadnici škaljarskog klana Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, prenela je RTCG, dok se Uprava crnogorske policije oglasila zvanično sa saopštenjem navodeći da su tri osobe povređene.

Kaluđerović je stradao na licu mesta, dok je Roganović podlegao povredama.

Nezvanično se saznaje da su povređeni Mihailo Borozan, Tanasije Jovanović i Desanka Vujović. Povređena starija žena je bila slučajni prolaznik u trenutku eksplozije.

Iz Uprave policije zvanično su se oglasili sa saopštenjem da su policijski službenici odmah po saznanju o događaju izašli na lice mesta.

"U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mjre i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena", saopštili su iz policije.

Uviđaj je u toku, a na licu mesta su i ekipe Službe zaštite i spašavanja i Hitne pomoći.

Veliki broj službenika policije uzima izjave od očevidaca, a na putu Podgorica - Cetinje kontrolišu se vozila.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()