Predsednik Srpske izrazio saučešće porodicima stradalih u tragičnom događaju u Daruvaru

Dodik je istakao da su reči u ovakvim slučajevima uvek nedovoljne da izraze bol i gubitak

22.07.2024. 19:13
  • Podeli:
daruvar_masakr_foto-mojportel.hr-669e37d3af044.webp Foto: mojportal.hr

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, hrvatskom narodu i porodicama stradalih povodom tragičnog događaja u Daruvaru.

"Sa velikom tugom i žaljenjem primio sam strašnu vest o tragičnom događaju i ubistvima u Domu za starije i nemoćne osobe u Daruvaru. U ime građana Republike Srpske i lično ime, upućujem Vama, hrvatskom narodu i porodicama stradalih izraze najdubljeg saučešća, a svim povređenima želimo brz i uspešan oporavak", naveo je Dodik.

On je istakao da su reči u ovakvim slučajevima uvek nedovoljne da izraze bol i gubitak.

"Ali znajte da stojimo uz sve one koji se bore sa posledicama ove tragedije. Duboko osuđujemo svaki vid nasilja i ovaj tragični događaj predstavlja veliku opomenu da borba protiv nasilja nikada ne sme prestati", poručio je Dodik, prenosi RTRS. 

On je izrazio nadu da će istraga otkriti sve okolnosti i da će pravda biti zadovoljena.

Šest osoba ubijeno je danas, a više ih je ranjeno kada je penzionisani vojni policajac (51) otvorio vatru u domu za stare u Daruvaru. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()