Preminula državljanka Srbije (52) u Baru: Nesrećnoj ženi pozlilo po izlasku iz mora

Upućen je poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte "POLOOONEE" koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju

05.08.2024. 17:51
  • Podeli:
hrvatska-ljeto-more-plaza-foto-sreckoniketic-pixsell.jpg Foto: Srećko Niketić/Pixsell

Državljanka Srbije S.A.B. (52) preminula je danas u Baru uprkos brzoj intervenciji medicinske ekipe i pokušaja reanimacije tokom petnestominute vožnje od Čanja do Luke u Baru.

Iz pomorskog operativnog centra Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama saopšteno je da je poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte "POLOOONEE" koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju, primljen u popodnevnim satima.

"Naime, ženskoj osobi S.A.B. starosti 52 godine, državljanki Srbije, posle izlaska iz mora naglo je pozlilo i jahta se punom brzinom uputila ka Luci Bar, gde je organizovan prihvat od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć", navodi se u saopštenju, prenosi portal podgoričkog Dana.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama je uputila čamac SAR-5 sa posadom i ženu je sprovela na gat-5, u delu sidrišta Mornarice Vojske Crne Gore.

Uprkos hitnoj intervenciji i pokušaju reanimacije žena je preminula.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()