Strava u Tuzli: Majka ubila ćerku (31) nakon što je ostavila dva oproštajna pisma, trenutno u begu

Navodno je ćerka bila teško bolesna

07.10.2024. 15:20
  • Podeli:
sarajevo federalna policija profimedia-66756c4d2c852.webp Foto: Profimedia

Tuzlanska policija traga za ženom za koju se sumnja da je noćas ubila svoju 31-godišnju ćerku. Prema neslužbenim informacijama, nakon tog čina ostavila je dva oproštajna pisma te se dala u beg.

U porodičnoj kući u naselju Tušanj u Tuzli nešto iza ponoći muškarac je pronašao beživotno telo svoje 31-godišnje ćerke F. M., a istražitelji trenutno utvrđuju sve okolnosti, piše Klix.ba.

Slučaj je policiji prijavio otac, a istražitelji su dosad pronašli da se ne na potiljku 31-godišnjakinje nalazi povreda. Tužilac je naredio obdukciju tela kako bi se službeno utvrdio uzrok smrti.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je Klix.ba došao iz istrage, sve upućuje na to da je smrt nastupila nasilnim putem, odnosno da je povreda nanesena čekićem.

Njihov izvor im je otkrio da se za ubistvo sumnjiči majku 31-godišnjakinje, koja se, kako se sumnja, nakon počinjenog dela udaljila od kuće. Takođe, ostavila je i dva oproštajna pisma, a policijski službenici za njom intenzivno tragaju.

Dnevni Avaz saznaje da je djvojka koja je ubijena bila teško bolesna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()