Susreti na najvišem nivou: Dodik se sastaje sa Putinom, Lukašenkom i Erdoganom

Najavljeno je i da će mađarskom premijeru Viktoru Orbanu biti uručen Orden Republike Srpske na ogrlici

26.01.2024. 15:29
  • Podeli:
DODIK (2)-63ac337018fd0.webp Foto: UNA

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će u drugoj polovini februara imati sastanke sa predsednicima Rusije Vladimirom Putinom, Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, a da će početkom marta Srpsku posetiti mađarski premijer Viktor Orban.

Dodik je rekao da će mađarskom premijeru tada biti uručen Orden Republike Srpske na ogrlici, koji mu je dodeljen povodom Dana Republike - 9. januara.

On je to rekao novinarima u Banjaluci posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom i dodao da na put ide 17. februara, te da će sastanke imati sa predsednica Ruske Federacije, Belorusije, a kasnije tog meseca i sa predsednikom Turske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()