Tragedija u Podgorici: Policajac ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo

Sumnja se da je motiv izvršenja ovog dela "akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dečaka koji je lišen života".

27.01.2024. 08:19
  • Podeli:
crnogorska policija twitter @PolicijaCG-64196b215a5f1.webp Foto: Twitter@PolicijaCG

U podgoričkom naselju Tološi policajac M.D. sinoć je ubio suprugu V.D. (50) i sina Đ.D. (13), a potom izvršio samoubistvo, prenose Vijesti.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, tragedija se desila pola sata nakon ponoći.

M.D. je iz vatrenog oružija usmrtio suprugu i sina, a potom izvršio samoubistvo.

Istraga je u toku.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je M.D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V.D. bila prosvetni radnik.

"Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudeleovanje veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica. Prema, za sada raspoloživim informcijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu. Na licu mesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posedu", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog dela "akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dečaka koji je lišen života".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()