Uzburkani duhovi u regionu: "Rezultati izbora unervozili strance, Bošnjake i sudiju Senu Uzunović"

SNSD je na lokalnim izborima u BiH osvojila bolji rezultat u odnosu na izbore pre četiri godine

14.10.2024. 13:45
  • Podeli:
sud bosne i hercegovine, BiH, bosna i hercegovina - foto Armin Durgut Pixsell-65805fbfce4a6.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je postupak koji se u Sudu BiH vodi protiv njega namera da se degradira ukupna uloga Republike Srpske i samog predsednika.

Istako je da je očigledno došlo do nervoze nakon lokalnih izbora u BiH, jer se očekivalo da će njegov uticaj pasti organizovanim akcijama Amerike i muslimanskih snaga iz Sarajeva.

To se, međutim, na lokalnim izborima nije godilo, pa je na poslednjem ročistu bila prisutna i nervoza kod sudije Suda BiH Sene Uzunović.

"Ona (Uzunović) je pokazala neshvatljivu nervozu za nekoga ko vodi sudski proces", rekao je Dodik.

Dodikova SNSD je na lokalnim izborima u BiH osvojila bolji rezultat u odnosu na izbore pre četiri godine. Dodiku i v. d. direktoru Službenog glasnika Republike Srpske Milošu Lukiću se sudi u Sudu BiH zbog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita, koji u Republici Srpskoj, inače, nije priznat za visokog predstavnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()