Višković: Suđenje Dodiku i Lukiću je osmišljen projekat na čelu sa CIA

Višković je istakao da ni Sud ni institucije BiH nemaju dignitet

28.08.2024. 18:02
  • Podeli:
RADOVAN VISKOVIC REAKTOR 27112023-6564e9348db80.webp Foto: UNA

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je suđenje predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i v. d. direktoru Službenog glasnika Milošu Lukiću osmišljen projekat na čijem čelu stoji američka CIA.

Višković je istakao da je cilj ovog suđenja da se u vreme predizborne kampanje uskrati predsedniku SNSD-a mogućnost za političko predstavljanje.

"Pozivam sve građane Republike Srpske da ne nasedaju na provokacije. Mi nećemo na njih nasesti i uvek ćemo na vaš potez imati odgovor. Naš odgovor je - budimo jedinstveni i zaštitimo Srpsku", poručio je Višković.

Premijer Srpske je istakao da ni Sud ni institucije BiH nemaju dignitet, jer, kako je rekao, da ga imaju ne bi držali nelegalnog visokog predstavnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()