"Ako sam to uradio, to je bila pametna stvar": Da li je Tramp razgovarao sa Putinom?

Novinari ne prestaju sa ovim pitanjem.

15.10.2024. 20:21
  • Podeli:
vladimir putin, donald tramp - 11 nov 2017 - profimedia-0355111536-6694f634ad23a.webp Foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Donald Tramp odbio je danas da kaže da li je razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, nakon što mu se završio mandat 2021. godine.

Odgovarajući na pitanje novinara agencije Blumberg u Čikagu, Tramp je u isto vreme rekao da bi bilo pametno, da je to uradio, preneo je Rojters.

"Ako sam to uradio, to je bila pametna stvar", rekao je Tramp.

U novoj knjizi novinara Vašington posta Boba Vudvorda "Rat", navodi se da je Tramp, koji je i kandidat republikanaca na predsedničkim izborima u SAD 5. novembra, razgovarao sa Putinom u nekoliko navrata, otkako je napustio Belu kuću u januaru 2021. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()