Bajden: Možda nisam jedini koji može da pobedi Trampa, ali ga dobro poznajem

Aktuelni šef Bele kuće je obećao da će zaštiti američku slobodu od 'ekstremista' povezanih sa Trampom i istakao da je upoznat sam sa opasnošću koju on predstavlja za našu demokratiju

26.04.2023. 22:04
  • Podeli:
Joe Biden 03 foto Reuters-64382d58742c8.webp Foto: Reuters

Dan nakon što je obelodanio da će se kandidovati za drugi predsednički mandat, aktuelni predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden je izjavio danas da on možda nije jedini kandidat koji bi mogao da pobedi Donalda Trampa 2024. godine, ali je naglasio da Trampa dobro poznaje.

"Možda nisam jedini koji može da ga pobedi, ali ga dobro poznajem i upoznat sam sa opasnošću koju on predstavlja za našu demokratiju", rekao je Bajden.

Šef Bele kuće je obećao da će zaštiti američku slobodu od "ekstremista" povezanih sa Trampom i napadom na Kapitol hil 6. januara 2021. godine, prenosi Rojters.

Bajden je potvrdio da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2024. godine čak iako se Tramp ne bude kandidovao i ocenio da ima još mnogo toga da se uradi kako bi završio svoj posao i obezbedio da SAD budu "ekonomski i politički bezbedne na duže vreme".

"Mislim da moramo da dovršimo taj posao", poručio je Bajden.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()