Delimično obnovljeno kretanje vozila na Krimskom mostu

Ukrajinske snage su u ponedeljak ujutru granatirale Krimski most, a u napadu su stradale dve osobe, dok je jedna devojčica ranjena.

18.07.2023. 08:50
  • Podeli:
krimski most_reuters-1665236681175.webp Foto: Reuters

Kretanje vozila na Krimskom mostu u pravcu Taman-Kerč je ponovo uspostavljeno, saopštio je potpredsednik ruske Vlade Marat Husnulin.

"Motorni saobraćaj na Krimskom mostu je obnovljen u krajnjoj desnoj traci u pravcu Taman-Kerč", naveo je Husnulin na Telegramu, prenosi RIA.

On je dodao da je bilo moguće da most u "najkraćem mogućem roku" ponovo profunkcioniše za vozila jer je analaiza konstrukcije potvrdila da je ponovno kretanje vozila moguće.

"Razrađena je privremena šema za organizovanje saobraćaja na mostu. Pre donošenja odluke o mogućnosti otvaranja saobraćaja, raspon je dodatno ispitan", dodao je Husnulin.

Ukrajinske snage su u ponedeljak ujutru granatirale Krimski most, a u napadu su stradale dve osobe, dok je jedna devojčica ranjena.

Ruski predsednik je poručio da će Moskva odgovoriti na "teroristički napad", koji je bio okrutan i besmislen, dodajući da Ministarstvo odbrane već priprema odgovor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()