Hanter Bajden neće svedočiti na suđenju da je koristio droge kada je kupio pištolj

Prošle nedelje, Hanterova bivša supruga, bivša devojka i snaja koja mu je kasnije postala ljubavnica, svedočile su o njegovoj upotrebi narkotika

10.06.2024. 16:16
  • Podeli:
hanter bajden, 10 jun 2024 - foto Reuters-666709ac8a3bb.webp Foto: Reuters

Sin predsednika SAD, Hanter Bajden, neće svedočiti u suđenju po optužbi da je kriv da nije prijavio da je koristio ilegalne droge kada je kupio revolver 2018. godine, rekao je danas njegov advokat Ebi Louel

Bajden se izjasnio se da nije kriv za tri krivična dela koja ga terete da nije prijavio da je koristio ilegalne droge kada je kupio revolver i da je ilegalno posedovao oružje 11 dana.

Prošle nedelje, bivša supruga Hantera Bajdena, bivša devojka i snaja svedočile su o njegovoj upotrebi narkotika, rekavši porotnicima da su kod njega često nalazile drogu, kao i da su bile zabrinute zbog njegove sve veće zavisnosti.

Odbrana je u petak pozvala tri svedoka, uključujući vlasnika prodavnice oružja i zaposlenog i Bajdenovu ćerku Naomi, koja je rekla da je njen otac dobro izgledao kada ga je videla nedelju dana pre i nakon što je kupio pištolj.

Ako Hanter Bajden bude osuđen po svim tačkama optužnice, preti mu kazna do 25 godina zatvora, iako optuženi uglavnom dobijaju kraće kazne, prema američkom Ministarstvu pravde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()