Hanter Bajden se izjasnio da nije kriv po optužbama za kupovinu vatrenog oružja

Hanter Bajden je optužen za posedovanje vatrenog oružja i pored toga što je bio zavisnik od droge, kao i zbog davanja lažnih izjava pri kupovini oružja

03.10.2023. 17:23
  • Podeli:
hanter bajden tanjug ap Matt Rourke-651c31a8ad11b.webp Foto: Tanjug/Ap/Matt Rourke

Sin američkog predsednika Hanter Bajden, danas se pred sudom izjasnio da nije kriv po tri optužbe u vezi sa vatrenim oružjem koje je kupio 2018. godine, dok je navodno koristio nedozvoljene supstance.

Njegov advokat Ebi Lavel rekao je da će Bajden podneti zahtev za odbacivanje slučaja, osporavajući njegovu ustavnost, prenosi CNN.

Hanter Bajden je optužen za posedovanje vatrenog oružja i pored toga što je bio zavisnik od droge, kao i zbog davanja lažnih izjava pri kupovini oružja.

Tužioci navode da je Bajden lagao prilikom popunjavanja federalnog formulara kada je kupovao pištolj, jer nije naveo da koristi zabranjene susptance.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()