Horor u srednjoj školi: Najmanje četvoro ubijenih i devetoro ranjenih u pucnjavi u Atlanti

U lokalnoj bolnici hospitalizovan je neutvrđen broj pacijenata

04.09.2024. 19:36
  • Podeli:
masovno ubistvo, pucnjava u srednjoj školi u džordžiji - 4 sept 2024 - profimedia-0904753537-66d8a55e624de.webp Foto: Profimedia

Najmanje četiri osobe su poginule, a još devetoro je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u Džordžiji. Trenutno nije jasno koliko ranjenih ima prostrelne rane, a informacije o broju žrtava podložne su promeni, navode iz policije.

Osumnjičeni za pucnjavu, koji je studentskih godina, je u pritvoru, ali je za sada nepoznato da li je on pohađao ovu školu u Atlanti. Sve škole u okrugu su stavljene u blokadu, a policija je iz opreza poslata u sve okružne srednje škole.

Trenutno nema izveštaja o sekundarnim incidentima ili scenama, prema izvorima.

Neki od teško povređenih prevezeni su helikopterom, a dodatni helikopteri su u pripravnosti.

U lokalnoj bolnici hospitalizovan je neutvrđen broj pacijenata s ranama od vatrenog oružja, a najmanje pet ekipa hitne pomoći i dalje je u školi, kao i veliki broj policijskih službenika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()