Italija: Veliki požar u hotelu kod Padove, 40 osoba dobilo pomoć zbog trovanja dimom

Intervenisale su vatrogasne ekipe iz više okolnih gradova

13.10.2024. 11:34
  • Podeli:
italijanski milanski vatrogasci u milanu - 18 sept 2024 - profimedia-0909375912-670b90ee82ed2.webp Foto: Profimedia

Veliki požar izbio je danas u hotelu Aleksandar u mestu Abano Terme kod italijanskog grada Padove, a 40 osoba je dobilo lekarsku pomoć zbog trovanja dimom, dok je 273 ljudi evakuisano, preneli su italijanski mediji.

Požar je izbio na drugom spratu hotela a proširio se potom na čitavu srukturu, ali su svi gosti bezbedno evakuisani, prenela je agencija Ansa.

Intervenisale su vatrogasne ekipe iz više okolnih gradova.

Vatrogasci su uspeli da ugase požar i izvedu na sigurno sve goste, a jednu tročlanu porodicu sa bebom koja je ostala zarobljena na šestom spratu hotela spasli su pomoću specijalnih automehaničkih lestvi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()