Melanija Tramp prisustvuje republikanskom LGBT događaju na Floridi

Supruga Donalda Trampa ovim događajem najavljuje učešće u njegovoj izbornoj kampanji

20.04.2024. 15:13
  • Podeli:
melanija tramp, 9 okt 2019 - profimedia-6623bf64ed3d0.webp Foto: Profimedia

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp danas će prisustvovati događaju za prikupljanje sredstava za Log Cabin Republicans, organizaciju republikanskih članova LGBT zajednice.

Događaj na imanju Palm Bič na Floridi koje Melanija deli sa svojim suprugom, bivšim predsednikom Donaldom Trampom, trebalo bi da se održi iza zatvorenih vrata, a za nju ovo će prvi veliki politički događaj ove godine.

Kako navodi AP, Melanija ovim događajem najavljuje učešće u izbornoj kampanji svog supruga, republikanskog predsedničkog kandidata, Donalda Trampa.

Članovi Log Cabin Republicans na svojoj veb stranici opisali su ovu organizaciju kao ''najveću koja predstavlja LGBT konzervativce i heteroseksualne saveznike koji podržavaju pravičnost, slobodu i jednakost za sve Amerikance".

Melanija Tramp je bila specijalna gošća i dobitnica nagrade Spirit of Lincoln 2021. na večeri u Mar-a-Lagu, rezidenciji u vlasništvu Donalda Trampa.

Tokom predsedničke kampanje 2020. Log Cabin Republicans podržali su Trampa i pohvalili ga zbog ''posvećenosti okončanju širenja HIV/AIDS-a" i inicijative da ''prekine kriminalizaciju homoseksualnosti na međunarodnom nivou".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()