Nastavljaju se pregovori Izraela i Hamasa

I zvaničnici izraelske obaveštajne službe Mosad ostaju na pregovorima

26.03.2024. 12:31
  • Podeli:
hamas muhamed deif profimedia-6526b2ae41a6a.webp Foto: Profimedia

Pregovori Izraela i Hamasa o Gazi i oslobađanju talaca i puštanju zatvorenika se nastavljaju i zvaničnici izraelske obaveštajne službe Mosad ostaju na pregovorima.

Mali tim Mosada se vratio iz Dohe u Izrael radi konsultacija o toku pregovora, ali nije došlo do prekida pregovora, prenosi Rojters.

U pregovorima koji se vode uz posredovanje Katara i Egipta, Hamas je zatražio da prekid vatre bude uvod u kraj rata i povlačenje izraelskih snaga iz Pojasa Gaze.

Izrael isključuje takvu mogućnost, navedeno je u saopštenju kabineta izraelskog premijera Benjamina Netanijahua, jer se odlučio da uništi Hamas i poručuje se da će nastaviti sa nastojanjem da demontira tu palestinsku militantnu organizaciju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()